Wednesday, January 17, 2007

Κερδίστε ένα ταξίδι στο διάστημα!

Κερδίστε ένα ταξίδι στο διάστημα!


Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία των Vista, η Microsoft μαζί με την AMD ξεκινήσανε το Vanishing Point, το μεγαλύτερο online & offline παιχνίδι παζλ στον κόσμο.

Το πρώτο βραβείο είναι ένα ταξίδι στο διάστημα που προσφέρεται από την εταιρία Rocketplane Limited Inc. και οι παίκτες ανταγωνίζονται για δώρα αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου δολαρίων. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου 2007 και τελειώνει στις 30 Ιανουαρίου 2007.

Παραθέτω από σχετικό άρθρο του PC Magazine.
“Το διαστημικό ταξίδι, αξίας 250.000 δολαρίων, θα πραγματοποιηθεί το 2008, με διάρκεια λιγότερη από μια ολόκληρη περιστροφή της Γης. Το Rocketplane XP Vehicle της εταιρείας Rocketplane Limited Inc. είναι ένα τετραθέσιο όχημα σε μέγεθος μαχητικού αεροπλάνου με δελτοειδή πτερύγια και ουρά σε σχήμα V, και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες μέχρι και 3.840 χιλιομέτρων την ώρα, πετώντας σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από τη Γη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται συνθήκες έλλειψης βαρύτητας για περίπου 3-4 λεπτά.”
Το παιχνίδι περιλαμβάνει γρίφους για τους οποίους δίνονται πολλές φορές ενδείξεις και στοιχεία τα οποία μπορεί να βρεθούν και online αλλά και offline δηλαδή σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο (όπου δεν είναι φυσικά υποχρεωτική η παρουσία του παίκτη διότι μπορεί να τα παρακολουθήσει βιντεοσκοπημένα από το site του παιχνιδιού). Η δράση του παιχνιδιού καθορίζεται από την αινιγματική “Puzzle Master”, την Loki.

Η Loki, δημοσιεύει 12 γρίφους κάθε εβδομάδα μαζί με πληροφορίες για θεαματικά γεγονότα ανά τον κόσμο. Καθένας από τους γρίφους έχει ένα στοιχείο κρυμμένο σ’ ένα από τα γεγονότα του πραγματικού κόσμου.

Χαρήκατε έ??? Ε ξεχαρείτε τώρα γιατί η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις χώρες που συμμετέχουν..

Συγκεκριμένα, πρέπει να είστε πολίτες των εξής χωρών για να πάρετε μέρος:

Αυστραλία, Καναδάς (εκτός από την επαρχία του Κεμπέκ), Γερμανία, Σιγκαπούρη, Μεγάλη Βρετανία, Νέα Ζηλανδία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και φυσικά Αμερική.

Ξέρω.. σας έφτιαξα τη μέρα..

1 comment:

Anonymous said...

Αν είναι να λειτουργεί με windows το διαστημόπλοιο, εννοείται πως δεν θα έμπαινα μέσα ούτε και να μου δίναν 250000000 ευρώ!