Thursday, February 11, 2010

Μέρη που θα ήθελα να πάω..

Πριν χρόνια είχα κάνει ένα αρχείο και το είχα στείλει στην κολλητή μου με τα διάφορα μέρη που θα ήθελα να πάω. Τελικά ταξιδέψαμε η αλήθεια είναι αλλά πήγαμε αλλού, σε πιο προσιτούς προορισμούς.. ;) Βρήκα λοιπόν αυτή την ξεχασμένη λίστα και πρόσθεσα και κάποια καινούργια μέρη και να 'την. My dream trips..


Μέρη που θα ήθελα να πάω :

1. Κάπου ή πολύ βόρεια (Αλάσκα, Ισλανδία, Νουναβούτ κλπ) ή πολύ νότια (Ανταρκτική, Παταγονία κλπ).

2. Σε όλα τα αρχαιολογικά μέρη/αρχαίες πόλεις/μαντεία κλπ. στην Ελλάδα. Γενικά να κάνω μια περιήγηση για κανα 2 μήνες ..

4. Στη Δήλο (αλλά να κάτσω και μετά τη δύση του ηλίου - μουάχαχαχαχα!) και στην Πύλο στις οποίας την θαλάσσια περιοχή διεξάγεται το πείραμα Nestor που προσπαθεί να ανιχνεύσει με ένα από τα τρία μεγαλύτερα τηλεσκόπια στον κόσμο τα σωματίδια νετρίνα.

5. Σε οποιοδήποτε πλανητάριο.

6. Στο Coral Castle του Edward Leedskalnin στην Φλόριντα, ένα πάρκο από τεράστιους μονόλιθους που μετέφερε (άγνωστο πως) ο ίδιος ο Leddskalnin μόνος του.

7. Στο μουσείο Nikola Tesla στο Βελιγράδι.

8. Στο Houston Space Center ή σε κάποιο μεγάλο διαστημικό κέντρο γενικώς.

9. Στους Watts Towers του Simon Rodia στο Los Angeles.

10. Στη Μαδαγασκάρη που είναι το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ζώα και φυτά για να δω απο κοντά λεμούριους που μόνο εκεί υπάρχουν και που είναι πολύ όμορφοι και που έχουν πάρει το όνομά τους απο την αρχαία μυθική ήπειρο της Μου.

2 comments:

mpoumpoula said...

στο τακμακτου η κάπως έτσι δεν θέλεις πια να πας χρυσοψαράκι μου???

daf said...

Στο Κατμαντού εννοείς! Και ναι, θέλω να πάω κι εκεί! ;)