Sunday, December 23, 2012

Κουκλόσπιτα από χαρτόνι

Η Ζωίτσα μου μας ζητάει εδώ και καιρό ένα κουκλόσπιτο δώρο αλλά όσα κουκλόσπιτα είδα οι τιμές τους είναι φωτιά και λάβρα (ειδικά τα ξύλινα).  οπότε είχα μια ιδέα: να της πάρουμε για Χριστούγεννα δώρο ένα κουκλόσπιτο από χαρτόνι.

Είδα λοιπόν τα εξής:

Κουκλόσπιτο από χαρτόνι (Paperpod)



www.livingreen.gr - 42€
Χαρτοκατασκευή από ανθεκτικό cardboard που συναρμολογείται χωρίς κόλλα, ζωγραφίζεται,διακοσμείται με ύφασμα ή χαρτί. Μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί ή να ανακυκλωθεί.
Π: 70εκ. / Β: 38εκ. / Υ: 84εκ. (μετά τη συναρμολόγηση)
της Paperpod

Χάρτινο κάστρο


www.babyglitter.gr - 12€
Κάστρο από σκληρό χαρτόνι που φτιάχνουν και ζωγραφίζουν μόνα τους τα παιδιά. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα μοναδικό δώρο!
  • 100% ανακυκλώσιμο λευκό χαρτί.
  • Διαστάσεις: 52 Χ 38,5 Χ 30 εκ.
  • Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω.
της Villa Carton

Οικολογικό σπιτάκι


www.minime.gr - 18€
Το MobileHome απελευθερώνει τη φαντασία αγοριών και κοριτσιών! Ένα τέλειο παιχνίδι για να παίρνουν μαζί, όταν μετακινείστε. Ζωγραφίζεται και διακοσμείται ελεύθερα, μέσα από τη φαντασία του παιδιού σας. Διαθέτει 8 δωμάτια και...σοφίτα! Η Kidsonroof έχει σε προτεραιότητα τον διαχρονικό σχεδιασμό προϊόντων. Όλα τα παιχνίδια κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικό χαρτόνι, 100% ανακυκλωμένο χαρτί και είναι βιοδιασπώμενα. Δε συμπεριλαμβάνονται οι φιγούρες! 
Η Kidsonroof υποστηρίζει την UNICEF, το 5% των κερδών της εταιρείας πάνε σε ένα συγκεκριμένο έργο της UNICEF. Από το 2005, η Kidsonroof έχει συγκεντρώσει € 24,000 στο έργο της UNICEF, για την υποστήριξη παιδιών από την Ρωσία που παλεύουν με το HIV / AIDS. Τα χρηματικά ποσά που συγκεντρώνονται, είναι κατά κύριο λόγο από την οργάνωση δημοπρασιών καλλιτεχνών και διακοσμημένα σπίτια από σχεδιαστές.
Φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο σκληρό χαρτόνι
Διαστάσεις: 57 x 45 x 28 εκ
της Kidsonroof 



No comments: