Monday, May 28, 2007

Καλό ταξίδι Αμαλία..

Δεν ξέρω πόσοι από σας εκεί έξω είχατε διαβάσει το μπλογκ της Αμαλίας Καλυβινού, μιας απίστευτης κοπέλας που παρ΄ όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε είχε το θάρρος και το ψυχικό σθένος να καταγγείλει τους γιατρούς που τα "παίρνουν" και εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ανάγκη. Δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι η Αμαλία έφυγε από κοντά μας. Της εύχομαι καλό ταξίδι και εύχομαι επίσης όλοι εμείς που διαβάσαμε την ιστορία της να μην την ξεχάσουμε. Να μπείτε να διαβάσετε το μπλογκ της. Δεν έχω άλλα λόγια.


Update:
Η 1η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί στη μπλογκόσφαιρα σαν ημέρα αφιερωμένη στην Αμαλία.

ΤΑ ΝΕΑ έγραψαν
Η Ελευθεροτυπία έγραψε

Επίσης στο μπλογκ του Γιώργου Κρόγια μπορείτε να βρείτε διάφορα banner για την Αμαλία αλλά για μένα μια απ' τις πιο σημαντικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν στη μνήμη της είναι μια μικρή συνεισφορά για την ίδρυση του Παιδιατρικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου ΕΛΠΙΔΑ όπως ζητήσανε η μητέρα και η αδερφή της.

Update (1 Ιουνίου 2007):

http://giatinamalia-blog.blogspot.com/

1 comment:

Andreas said...

DAF,
κάτι τέτοιες ιστορίες όπως της Αμαλίας, μας δείχνουν πόσο χωρίς λόγο και σκέψη μας στεναχωρούν διάφορα ασήμαντα πράγματα, μη βλέποντας ότι εκείνο που μόνο χρειαζόμαστε είναι υγεία, δυνατή θέληση και σφοδρή επιθυμία για να την διατηρήσουμε. Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να είσαι καλά
Ανδρέας Κ.